Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ASCIRA. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η αρχή μια καινούργιας εποχής εν μέσω της πανδημίας και η συνεργασία μου με την ASCIRA. Πως να κάνετε τα πρώτα βήματα στο δικτυακό μάρκετινγκ, πως να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα παγκοσμίως και η σωστή επιλογή των συνεργατών σας. Μην αφήσετε ποτέ κάτι που σας φοβίζει, να σας σταματήσει από την επίτευξη των στόχων σας. 
Write your awesome label here.

Created by

Tzortzis Antonopoulos

  GREECE
Ονομάζομαι Τζώρτζης Αντωνόπουλος και είμαι 48 ετών. Ζω στο Μόναχο και είμαι παντρεμένος με την όμορφη Άννα. Μιλάω Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά.
Είμαι στο Δίκτυο από το 2009, πάντα σε δράση, δημιουργώντας έτσι δίκτυα χιλιάδων ατόμων σε διάφορες χώρες. Παρακινούμαι πάντα από ισχυρά εσωτερικά κίνητρα και πιστεύω ότι η προσωπική ανάπτυξη είναι το πιο σημαντικό πράγμα για όλους μας. Μου δίνει μεγάλη χαρά, να βοηθάω άλλους ανθρώπους.
Το βιβλίο που μου άλλαξε τη ζωή είναι αυτό του Napoleon Hill, ‘Σκέψου και Γίνε Πλούσιος’. Βρίσκομαι σε μια συνεχή διαδικασία αλλαγής και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Δεν μου αρέσει η τελειότητα καθώς πάνω από την τελειότητα δεν υπάρχει κάτι περισσότερο, δεν μπορεί να γίνει καλύτερη.
 Η αλλαγή σήμερα είναι απαραίτητη για όλους μας. Ζούμε σε ημέρες ταχύτατης πληροφόρησης και ψηφιοποίησης, γι' αυτό ασχολούμαι με την Ascira. Στόχος μου είναι να βοηθήσω περισσότερους ανθρώπους να έχουν τις σωστές πληροφορίες, ώστε να μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή τους.
Μην τα παρατάς ΠΟΤΕ!